trešdiena, 2013. gada 31. jūlijs

Franča vakariņas - 2 veidu pildītas paprikas tomātu-kokosriekstu piena mērcē

Zaļais pipars pildīts ar brūnajiem rīsiem, vistas fileju, sīpoliem, ķiploku, zaļumiem.
Sarkanā paprika ar kvīnoju, vistas fileju, sīpoliem, ķiploku, zaļumiem.
Sautēta tomātu passatas-kokosriekstu piena mērcē. Gatavošanas beigās uz katras paprikas uzlikta mozarella "cepurīte"

 



4 komentāri:

  1. Madam: nu, bija labie??? Izsutinājās gatavi, cieti nebija?? Izskatās gardi, dod man ar!!! :D Būs man ar te jauztaisa kādi pildītie piparēni :)

    AtbildētDzēst
  2. Francis: Bija labie! Bet neizsautējās paprikas mīkstas, bija nedaudz kraukšķīgas, bet ne sliktā ziņā. Es 45 minūtes sautēju, izrādās, ka bija par maz :D Ir vērts uztaisīt! Viegli un gardi! :) Sūtītu Tev virtuāli piparu, bet nevaru, mēs ēdelīgi un visus apēdām :D

    AtbildētDzēst
  3. Man gan vienmer paprika miksta izcepas, atshkjiribaa no cukini :D Juulijs.

    AtbildētDzēst
  4. Pirmo reizi paprika cieta palika.. varbūt šīs bija kādas īpaši biezās :D Francis

    AtbildētDzēst