Cēzara recepte no db grupas
4
cilvēkiem.
1 kg vistas filejas
4 ēdamkarotes baltā etiķa
1 kg vistas filejas
4 ēdamkarotes baltā etiķa
12 cl olīveļļas
3 daiviņas ķiploka
3 ēdamkarotes bepiedevu jogurta
1 tējkarote maltu ķimeņu
1 tēkarote koriandra
sāls un pipari
Sagriež vistu mazos gabaliņos, sajauc ar visām sastāvdaļām, tai skaitā saspiestiem ķiplokiem un atstāj marinēties uz nakti.
Izņem vistu no marinādes un apcep uz pannas vai pasautē cepeškrāsnī.
3 daiviņas ķiploka
3 ēdamkarotes bepiedevu jogurta
1 tējkarote maltu ķimeņu
1 tēkarote koriandra
sāls un pipari
Sagriež vistu mazos gabaliņos, sajauc ar visām sastāvdaļām, tai skaitā saspiestiem ķiplokiem un atstāj marinēties uz nakti.
Izņem vistu no marinādes un apcep uz pannas vai pasautē cepeškrāsnī.
Es etiķa vietā izmantoju citrona sulu un vistu grillēju uz grilla.
Salāti: rukola, salāti (veldsla), paprika, tomāts, gurķis, sīpols, pavisam nedaudz feta, olīvas, saulē kaltēti tomāti, balsamico dressings
Un vareja labi just to marinadi? Es parasti griezu galju mazos gabalinjos.
AtbildētDzēstJā, varēja labi just. Es izmantoju citronu sulu, diezgan jūtama bija citronu sulas smarža un garša arī. Bet atzinām šādu marinādi apr ļoti labu! Aaa, es vēl marinādei izmantoju nedaudz smalki sagrieztu čili piparu, bet laikam par maz, jo asums nejutās. Gribēju nedaudz asu :)
AtbildētDzēst