piektdiena, 2013. gada 9. augusts

Hamdoulilah

Te nu jauns mēness sācies, lūdzu - ieskats Ramadana pēdējās maltītēs (pārsvarā ap plkst. 2 naktī tiesātas (lai novaidas ikkatra godīga tievētāja!!!! :D )

Manas baklažānu laiviņas. Slinkums gatavot, bet ja pārējie ēd ne-lidojošu gaļu, tad nākas gatavot :D  Tātad, uz pannas sutinas baklažānu laiviņas rīvētos tomātos. Iekšā sēd tītara maltā gaļa, ķiploks, sīpols, ola. Viss apcepts, vēlāk ar olu sajaukts, iepildīts apvārītā baklažānā uuun uz pannas! Olīveļļa+tomāti rīvēti. Beigās ar lieso kremu aplaistīju (12%).  Pārējie ar ēda un slavēja (tik nez kapēc miziņu baklažānam neēda - cieta nebij!!!!).
 Te var redzēt manus baklažānus, nesimpātiski brūnā krāsā - baklažānu pasta (atradu ledusskapī baklažānu maisu, kas draudēja sabojāties, tapēc abas ar vīramāti šmorējām baklažānus :D ). Jā, un tas oranžais - spiediena katlā gatavota gaļa ar burkāniem.

 Deserts - kā vienmēr - augļi :) Gaaaaršīgi!!!
 Tajine pārējiem, bet man un citiem entuziastiem - tītara fileja ar dārzeņiem - atkal kkas sliņķiem paredzēts :D Klāt salāti - vīramāsa salātlapas apkaisīja ar cukuru - man negaršo :P :(
Tās ribiņas tajine vēderā. Visiem ļoti garšo.

Bismillah!!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru